Петък е и няма как да не започнем с Depeche Mode,

...
Петък е и няма как да не започнем с Depeche Mode,
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петък е и няма по какъв начин да не стартираме с  Depeche Mode , които ни зарадваха с новия си сингъл " My Cosmos Is Mine " . Освен това напълно скоро чакаме и идния им 15-ти студиен албум Memento Mori. Това ще се случи на 24 март 2023 година

" След гибелта на Флеч взехме решение да продължим, защото сме сигурни, че това е, което той би желал ", споделя Гор за албума и добавя, че това в действителност е придало на плана допълнителенен смисъл.

Продължаваме с Florence And The Machine , които пуснаха кавър на сингъла " Just A Girl " от албума Tragic Kingdom на No Doubt. Той е включен в нов филмов откъс за втори сезон на хитовия сериал Yellowjackets.

Ройшин Мърфи се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл " CooCool ". Парчето е продуцирано от DJ Koze и ще е част от шестия студиен албум на ирландската певица, за който към момента не са оповестени никакви детайлности. Не се съмняваме обаче, че ще е страховит, също като другите ѝ пет досега. 

Днес, 10 март, Майли Сайръс показва осмия си студиен албум Endless Summer Vacation. Заедно с издаването на сбирката, тя разкрива и формалното видео към седмото парче от плана " River ". 

Endless Summer Vacation включва сингъла " Flowers " плюс 12 нови трака. Суперхитът " Flowers " прекара шест седмици на на първа позиция в класацията Billboard Hot 100 - персонален връх за Майли. Също по този начин, това е песента, която най-бързо доближи 500 милиона стрийма в историята на цифровата платформа Spotify.

Завършваме с Калвин Харис и Ели Голдинг , които сплотиха старания за нова ария. 

С " Miracle ", за която шотландският диджей загатна през януари, се връщаме обратно във времето с рейв трептения от 90-те. Това е третата взаимна ария на двамата актьори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР